Plata

– Plata in numerar

Curierul va livra comanda la adresa si timpul convenit cu dv. Plata este acceptata in lei, conform preturilor de pe site.

– Plata online

Plata se va face prin cardul bancar Visa si Master Card.

– Plata prin transfer

Pentru achitarea prin transfer, dupa ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ti datele fiscale si bancare ale companiei

Livrarea

Livrarea este gratuită pentru oricare comandă, a cărei valoare depășește 499 lei, iar pentru comenzile ce nu depășesc această valoare se percepe o taxă de transport de 30 lei.

În Chișinău, livrarea se efectuează în decurs de 24 de ore de la momentul plasării comenzii. Livrarea produselor se face de luni până sâmbătă între orele 09.00-20.00.

În afara orașului Chișinău, pe teritoriul Republicii Moldova, transmitem comenzile prin poștă și ajung în maxim 4-5 zile lucrătoare.

*În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul update.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.